6. svibnja 2021. | Homepage
 
Express booking form
From
Till
No. of persons
E-mail
Type of service
 
You are in > CRUISES > Brod Divina
Brod Divina Brod Divina

Send a request.

Unit position:

           Pripremite se za upoznavanje s novom zvijezdom u floti MSC Krstarenja. U suradnji s De Jorio Design International podignuli smo na potpuno novu razinu priznate standarde brodova klase MSC Fantasia.

Kako je inspiracija potekla od same Sophije Loren, MSC Divina donosi  vam eleganciju i glamur zlatnog doba putovanja morem, s potpuno novom vizijom. Prostrano i moderno okruženje razmazit će vas raskošnom udobnošću te bogatom ponudom zabavnih, rekreativnih i sportskih aktivnosti.

Svaki kutak na brodu odiše stilom, a pažnja je posvećena i najmanjem detalju. Od pravog kamenog trga te kazališta u rangu samog Broadwaya pa sve do čarobnog stepeništa optočenog Swarovski kristalima i potpunog mira bazena Infinity.
        
Otkrijte kabinu Dive, gosti koji odsjedaju u apartmanu broj 16007 na palubi 16 mogu uživati u glamuru i raskošnom interijeru apartmana koji je dizajniran za i uz pomoć gospođe Loren. Bogate crvene, posebno dizajnirane svjetiljke te crveni tepih njen su odabir, dok zidove krase predivne fotografije njezinih nezaboravnih uloga. Tu je i replika toaletnog stolića kakvog gospođa Loren ima u vlastitom domu, kako bi gosti imali priliku urediti se poput filmskih zvijezda.


Otkrijte bogatiji i raskošniji MSC Aurea Spa brodski wellness centar te još ekskluzivniji MSC Yacht Club, s posebno naručenim umjetničkim djelima.


Otkrijte krstarenje kao niti jedno do sada na „plovećem gradu“ – brodu MSC Divina koji je izvanredna destinacija sam za sebe; svojom bogatom ponudom zadovoljit će i one najzahtjevnije.


Doživite krstarenje Mediteranom kako ga nikada do sada niste doživjeli, iz potpune udobnosti broda koji je jednostavno božanstven.