6. svibnja 2021. | Homepage
 
Express booking form
From
Till
No. of persons
E-mail
Type of service
 
You are in > CRUISES > Brod Splendida
MSC Splendida: krstarenje i okus „slatkog života“<br> MSC Splendida: krstarenje i okus „slatkog života“


Send a request.

Unit position:
MSC Splendida: krstarenje i okus „slatkog života“

MSC Krstarenja i dalje zadivljuju svojim brodovima „klase Fantasia“. Pozivamo vas na brod MSC Splendida, luksuzni brod za krstarenje gdje su savršeno spojeni vrhunska tehnologija i izvanredna udobnost.

Elegantno uređen u talijanskom stilu, MSC Splendida je jedan od naših najljepših brodova za krstarenje. Ovo je pravi raj za istinski odmor.

MSC Krstarenja nude uslugu s pet zvjezdica za goste MSC Yacht Cluba, ekskluzivan prostor sa 71 prostranim apartmanom i 24-satnom poslugom. U Top Sail Lounge salonu gosti mogu počastiti svoja nepca, a istodobno uživati u pogledu na blistavo noćno nebo.
Tehnički podaci broda:


-dužina broda - 333,3 m

-visina broda - 66,8 m

-max.broj putnika - 3.959

-ukupan broj kabina - 1.637

-18 paluba od kojih je 13 za putnike

-25 liftova od kojih je 15 za putnike

Za vrijeme krstarenja postignite potpunu harmoniju duha i tijela u MSC AUREA Spa centru.  Saune, turska kupelj, solarij, soba za opuštanje, talasoterapija, soba za masažu, hidromasažne kade, jacuzzi – gosti mogu koristiti sve pogodnosti u opuštenom, raskošnom ambijentu. Zabavno krstarenje na luksuznom  brodu MSC Splendida razmazit će goste: četiri bazena (otvorena i zatvorena), fitness dvorana sa trakama za trčanje s pogledom na more, dvorana za skvoš, mogućnost uzbudljive vožnje na simulatoru Formule 1, 4D kino,bowling, disco club, svaki dan nakon večere kazalište sa raznim točkama od akrobacija, iluzionista,pjevača,plesača i ostalih iznenađenja.

 
MSC Krstarenja odlučna su u misiji očuvanja i zaštite prirodnih ljepota našega svijeta. Zbog toga razmišljamo „zeleno“ i zato je MSC Splendida u samom vrhu ekološke osviještenosti.

 
Ovaj je moderni brod za krstarenja opremljen najmodernijim sustavima za očuvanje energije i zaštitu okoliša, zbog čega nosi titulu ECO SHIP.