SLOVENSKA JEZERA

SLOVENSKA JEZERA

-trodnevni program s dva noćenja i buffet doručkom u hotelu Krim 3* u Bledu

-posjet Ljubljani, izlet u Kranjsku goru i na Bohinjsko jezero

SLOVENSKA JEZERA -3 dana autobusom

Ljubljana - Bled - Kranjska gora - Bohinjsko jezero


 

1. dan ZAGREB - LJUBLJANA - BLED

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 08:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju prema Ljubljani  uz kraće zaustavljanje putem. Razgled glavnog grada Slovenije u pratnji gradskog vodiča: Mestni trg - stari i gornji trg - stara gradska jezgra - mostovi na Ljubljanici. Pariz ima svoj Montmartre, a Ljubljana svoj sladak maleni predio oko samostana Križanke u Križevniškoj ulici. Ovdje se nalaze neke od najboljih trgovina i restorana u gradu. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za ručak u nekoj od ugodnih tipičnih gostionica, odličan shopping ili osobne programe. Nastavak vožnje do Bleda. Smještaj u hotel. Noćenje.

 

2. dan BLED - KRANJSKA GORA

Doručak. Zajednička šetnja s pratiteljem oko Bledskog jezera i uživanje u prekrasnim alpskim krajolicima, odlazak na Stari grad i posjet Bledskom dvorcu (doplata za ulaznicu na licu mjesta). Moguća fakultativna vožnja tradicionalnim brodićem pletna po jezeru i posjet otočiću s crkvom usred jezera. Slobodno vrijeme za kavu ili kušanje slavnih bledskih kremšnita. Poslijepodnevni izlet u Kranjsku goru - gradić podno Julijskih alpi. Šetnja s pratiteljem putovanja središtem ovog malog bajkovitog turističkog mjesta. Slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. dan  BOHINJ - BOHINJSKO JEZERO - ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Izlet nastavljamo vožnjom kroz romantične planinske krajolike. Vožnja do Bohinjskog jezera. U slikovitom mjestu Ribčev Laz prošetati ćemo obalom jezera uz kameni most i crkvicu sv. Ivana Krstitelja. Slobodno vrijeme za kupovinu poznatog bohinjskog sira i alpskih suvenira. Vožnja uz obalu jezera ispod Vogla do Ukanca, moguć posjet slapu Savica (doplata za ulaznicu na licu mjesta). Moguća fakultativna vožnja brodom po jezeru, doplata na licu mjesta. Odlazak s Bohinjskog jezera  u poslijepodnevnim  satima. Dolazak u Zagreb  večernjim satima.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 990 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.090 kn

 

First Minute cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 10 dana prije puta      Minimalan broj putnika: 40

 

Cijena uključuje:

·         prijevoz turističkim autobusom prema programu

·         smještaj na osnovi 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* na Bledskom jezeru

·         razgledavanja prema programu

·         pratitelja putovanja

·         gradskog vodiča u Ljubljani za  razgled grada

·         pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

 

 

Cijena ne uključuje:

·         doplatu za jednokrevetnu sobu: 

·         ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike

·         ulaznicu za Bledski grad - 10 € po osobi (informativna cijena, može biti podložna promijeni)

·         obilazak Bledskog otoka i razgled zvonika - 6 € po osobi (informativna cijena, može biti podložna promijeni)

·         ulaznicu za slap Savica 3 € (informativna cijena, može biti podložna promijeni)

·         vožnju brodom po Bohinjskom jezeru 9,50 € po osobi (grupna cijena za najmanje 20 putnika)

·         dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

·         putno osiguranje

 

 

Popusti:

Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj osobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

 

 

Slovenija:

Republika Slovenija je podalpska, a manjim dijelom i sredozemna i panonska država na jugu Srednje Europe, koja na zapadu graniči s Italijom, na sjeveru s Austrijom, na sjeveroistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more. Slovenija je članica Ujedinjenih naroda, a od 1. svibnja 2004. i Europske Unije i saveza NATO.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za  državljane Republike Hrvatske viza za Sloveniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.


Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se