Opis krstarenja

Opis krstarenja
U cijenu putovanja je uvijek uključeno:
· smještaj u odabranoj kabini i prošireni puni pansion koji uključuje doručak, ručak, popodnevni međuobrok, večeru i ponoćni buffet na najvišoj palubi broda
· svečane večere i večernja zabava u brodskom kazalištu ili u salonima
· korištenje bazena, fitness vježbaonice i hidromasažnih kada
· koktel zapovjednika broda
· prijevoz brodicama u lukama u kojima brod ne ide uz obalu
· organizirani zabavno/rekreativni program na brodu za djecu i odrasle
 
 
Obroci/restoran:
·Doručak u restoranu od 07.30 do 09.45 ili u buffetu na najvišoj palubi od    06:00 do 10:00 ili u kabini od 08:00 do 10:00. Doručak se u kabini poslužuje bez nadoplate.
·Ručak u restoranu od 12:00 do 13:30 ili u buffetu na najvišoj palubi od 12:00 do14:00
·Večera u restoranu od 18:30 ili od 19:00 sati u dva turnusa.
·Poslužuju se i posebni dijetalni obroci prema želji/potrebi putnika.
Uz klasične obroke MSC nudi i popodnevni snack kao i ponoćni obrok – sve uključeno u cijenu putovanja
 
Prodavaonice:
U brodskim buticima i bescarinskim prodavaonicama može se kupiti nakit, odjevni predmeti, obuća, naočale, parfemi, kozmetički preparati, foto-aparati i filmovi, proizvodi za zaštitu od sunca, konditorski proizvodi, alkoholna pića te razni drugi proizvodi.
 
Odijevanje
 Preporuka brodara:
- danju na brodu i na izletima preporučuju se sportska odjeća i udobne cipele;
- za gala i kapetanove večere nešto elegantnija odjeća
- pri ruci imati pulover zbog razlika u temperaturi između klimatiziranih i otvorenih prostora
 
Ležaljke na palubi pored bazena
su besplatno na raspolaganju putnicima U blizini bazena i u kabinama nalaze se ručnici za kupanje.
 
Dnevni program
Svake večeri se po kabinama dijeli detaljni program (brodske novine) za idući dan sa namjerom podrobnog obavještavanja o mogućim aktivnostima i zabavnim događanjima preporučenim od osoblja broda,s vremenskom prognozom o luci iskrcaja slijedećeg dana...
 
Djeca
Na brodovima MSC-a postoje tzv. dječji klubovi za različite uzraste. U njima se animatori besplatno brinu o zabavi za Vašu djecu i o njihovoj sigurnosti. 
 
Dnevne brodske novine
Tiskaju se svakodnevno, sadrže izvatke glavnih vijesti objavljenih u vodećim europskim novinskim izdanjima.
 
Izleti u lukama pristajanja
Nisu obvezni i posebno se plaćaju. Rezervacija mjesta obavlja se na brodu do roka naznačenog u dnevnom programu. U cijenu izleta uključen je prijevoz; posjet spomenicima, muzejima, parkovima, te hrana i/ili piće ako je tako u opisu izleta naznačeno.
U nekima od luka pristajanja osim izleta organiziraju se i posebni transferi u centre gradova.
 

 FLEKSIBILNOST BUFFET RESTORANA ZA BEZBRIŽNO KRSTARENJE


 Krstarenje je putovanje otkrića, a MSC Krstarenja znaju da je gastronomski doživljaj vrlo važan dio tog otkrivanja – jer dobra hrana je puno više od ukusnog obroka, to je način življenja. Shodno tome, kompanija kontinuirano radi na unaprjeđenju gastronomskog doživljaja na brodovima te uz impresivne glavne i specijalizirane restorane uvodi još jednu novost: fleksibilnu uslugu samoposlužnog restorana.


Buffet restoran je sada otvoren 20 sati dnevno, od 06:00 do 02:00h, što znači da gosti mogu uživati u tradicionalnim glavnim jelima kao i utažiti glad u bilo koje doba dana te sitne noćne sate, bez dodatne nadoplate.


 Za najvažniji obrok dana, buffet restoran nudi bogat i raznovrstan izbor za svakoga. U ponudi je potpuni kontinentalni doručak te kuhana jela poslužena od 06:30 do 10:00h, dok oni koji se bude malo kasnije mogu uživati u kontinentalnom doručku te bogatom izboru peciva, jogurta, hladnih narezaka i sireva, od 10:00 do 12:00h.

 Vrijeme posluživanja ručka također je produženo, od 12:00 do 15:30h.

 Buffet nudi i brojne opcije za poslijepodnevnu užinu ili kasni ručak, od 15:30 do 18:00h, od roštilja, ukusnih pizza i salatnog bara do juha, tjestenina, povrća, specijaliteta od ribe i mesa te voća i deserata.

 Večera se poslužuje od 19:00 do 22:00h, dok je roštilj otvoren neprekidno od podneva do 22h, a pizza kutak od podneva do ponoći. Ponoćni zalogaji su mogući u buffet restoranu od ponoći do 02:00h. Kako je posluga u sobu dostupna 24 sata dnevno, MSC Krstarenja osiguravaju da je svaki sat dana pokriven.

 *Radno vrijeme može varirati do pola sata ovisno o sezoni i itinereru.

 
 

Ako putnik želi otkazati putovanje, mora to učiniti pismeno. Datum pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova prema sljedećoj ljestvici:

60-46 dana = 10%

45-31 dan = 25%

30 - 16 dana = 50%

15 - 6 dana = 75%

5 - 0 dana = 100%

Ugovorite putno osiguranje od otkaza putovanja i osigurajte povrat uplate do 90% uplaćenog iznosa


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se