O nama

O nama

Drago nam je pozdraviti Vas s najvećeg otoka na Jadranu (Otoka Krka). Osim što je najveći on je ujedno i najpristupačniji otok u sjevernom dijelu Jadrana obzirom na most koji ga spaja s ostalim dijelom kopna. Naša agencija nalazi se na jugoistoku otoka- u mjestu Draga Bašćanska, svega nekoliko minuta udaljena od Baške. Putničkoj agenciji «IGEN» primarna je zadaća ostvariti sve Vaše želje vezane za što ugodniji i kvalitetniji boravak na našem otoku.

 

Osim privatnog i hotelskog smještaja u suradnji s našim partnerima možemo Vam ponuditi Europska putovanja (Grčka, Italija...), krstarenja sa MSC Cruises Hrvatska koji u floti imaju 8 velikih putničkih brodova za krstarenja ukupnog kapaciteta 14000 ležajeva, Welness programe, individualna putovanja te ostale aranžmane na upit.

 

Možemo Vam ponuditi privatni smještaj prema Vašim željama i sklonostima u ugodnom društvu naših gostoljubivih domaćina gdje se naši gosti uvijek osjećaju kao kod svoje kuće, uz čašicu domaće rakije ili vina odnosno uz sezonske - domaće proizvode s našeg podneblja (domaće pomidore, smokve, grožđe.....).

Također Vam možemo ponuditi i hotelski smještaj koji nudi vrhunsku uslugu kako smještaja tako i gastronomske ponude uz kvalitetno osoblje.

 

Međutim da bismo obuhvatili cijeli Vaš odmor nije dovoljan samo smještaj stoga Vam nudimo da upoznate naša prelijepa skrovita mjesta, veliki broj šetnica.... a naravno da je najprikladnije to učiniti na biciklima koji su u ponudi u sklopu agencije za one koji žele aktivniji odmor odnosno motocikli za sve one koji preferiraju motorni pogon.

 

U ponudi je i veliki broj ljetnih izleta počevši od razgleda Bašćanske ploče (prvi dokaz o  pismenosti  Hrvata iz 1100. godine) koja se može pogledati na svega 500m od naše agencije u crkvici Sv. Lucije u Jurandvoru.....Krk tour, adrenalinski rafting, posjet Nacionalnim parkovima brodski izleti i mnogi drugi po Vašem izboru odnosno našoj preporuci. Kod nas možete saznati gdje, kako i na koji način najbolje se provesti, što pojesti i popiti na našem otoku te ponijeti kući što više lijepih uspomena.

Nadamo se da smo Vas ukratko uspjeli informirati čime se bavi naša putnička agencija te da smo uspjeli zainteresirati Vas da je upravo naš otok-otok Krk pravi izbor za Vaš odmor.

Pokušajte naći pravi izbor on-line, a za sve podrobnije informacije i bilo koji detalj nemojte dugo razmišljati već nam se obratite s punim povjerenjem.

 

Broj kunskog žiro računa: Erste bank d.d. 2402006-1140035996
 
Broj deviznog računa:
 
Travel agency IGEN
Draga Bascanska 1b, 51522 Draga Bascanska
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK d.d.
Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka
Kt. Nr. 70400000-92163742
IBAN HR6424020061140035996
SWIFT kod: ESBCHR22

Vaša agencija za odmor s osmjehom!
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se