Krstarenja po Vašoj mjeri

Krstarenja po Vašoj mjeri
 

HOBI

Idealna prilika za bavljenje omiljenim hobijem. Brojne aktivnosti i zagarantirana zabava za sve uzraste. Tečajevi i natjecateljski turniri, te još mnogo toga čeka na vas.
 
 

GASTRONOMIJA I ENOLOGIJA

Putovanje kroz najpoznatije svjetske kuhinje. Kušanje vrhunskih internacionalnih vina. Tečajevi kuhanja za kojih će vam brodski kuhari otkriti neke od svojih tajni.
 

GOLF

MSC Sinfonia čeka vas s golf simulatorima, mini golf terenimai vanjskim specijano opremljenim"golf-kavezima”.Ovo krstarenje ponudit će vam odličan golf tečaj pod paskom profesionalnih učitelja te igranje na vrhunskim golf terenima u lukama pristajanja.
 
 

BRIDŽ

Stručni učitelji i službeni turniri razvedrit će vam dane za vrijeme prekooceanskog krstarenja, učeći vas brojnim kartaškim vještinama.
 

UMJETNOST NA MORU

Krstarenje posvećeno kreativnosti.Naš novi projekt nudi vam zabavne art. tečajeve za oslikavanjeporculana, svile, slikanja vodenim, uljanim i akrilnim bojamakao i mogućnost sudjelovanja na brodskim aukcijama.
 

GLAZBA

Uživajte u brojnim popodnevnimi večernjim koncertima virtuoza,uz rasprave o povijesti i čudesnom jedinstvenom jeziku kojeg svi razumiju - glazbi.
 

DOBROBIT DUHA I TIJELA

Odmor je oporavak, zdravlje i opuštanje. Nučit ćete neke od čarobnih tehnika masaže i aromaterapije,a vaše tijelo ima priliku osjetiti vještine posebnih masera i maserki s Balija.
 

ASTROLOGIJA

Nauka i nebeski svod u kombinacijis morem, omogućavaju vam uživanje u nebrojenim tajnamazvijezda i morske navigacije.Naučite sve o vašem astrološkom znaku uz pomoć naših stručnjaka astrologa i astronoma.
 

BOŽIĆNO KRSTARENJE

 
 
NOVOGODIŠNJE KRSTARENJE
 
 

PLES

Plesni učitelji čekaju vas na satovima plesa i plesnim natjecanjimaza sve uzraste.Ovo vam je prilika zaplesati pod zvijezdama učeći noveplesne korake.
 

FITNESS

Tjedan ispunjen radošću i dobrobiti, zahvaljujući intenzivnom fitness programu. Program tjelovježbe uključuje veliki izbor aktivnostiza poboljšanje vaše tjelesne forme: Body Pump, Combat, Attack, Step, Pilates, Feldenkraiss. Tu su još i Power Jump iz kardiovaskularnegimanstičke grupe te tematske zabave na bazenima.
 

BIO UKUS

Inovativno krstarenje posvećeno zdravoj prehrani: enogastronomija, tečajevi kuhanja, kultura, spektakl i dobrobit za vaš organizam.Idealan je to trenutak kako biste pronašli pravu tjelesnu formu, te se opustili obnovivši dušu i tijelo.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se