Croatia osiguranje-najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj
Već 125 godina s Vama.

Croatia osiguranje-najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj<br>Već 125 godina s Vama.<br>

Krstarenje donosi veselje i sreću, dok vec i male nezgode mogu pokvariti ugodu putovanja.  Upravo zato naš savjet je da prilikom rezervacije krstarenja ugovorite policu putnog osiguranja. Najbolja stvar kod putnih osiguranja je što su relativno jeftina i za par desetaka kuna za kraća, a par stotina kuna za duža putovanja, riješit ćete se svih briga i putovati bezbrižno i sa smiješkom na usnama.

Polica putnog osiguranja obuhvaca:

· putno zdravstveno osiguranje
· osiguranje od posljedica nezgode
· osiguranje prtljage
· osiguranje otkaza putovanja

Putno zdravstveno osiguranje obuhvaća: medicinsku njegu, konzultacije liječnika, troškove propisanih lijekova, hospitalizaciju u bolnici ili u klinici ,prijevoz do najbliže bolnice te prijevoz u domovinu

CROATIA osiguranje nudi vam putno zdravstveno osiguranje za inozemstvo koje će vam omogućiti vrhunsku zdravstvenu uslugu po svjetskim standardima 24 sata na dan.

Ova polica predstavlja sredstvo za podmirenje mogućih troškova liječenja te osigurava liječničku skrb i svekoliko zbrinjavanje u trenutku ako se dogodi nesretni slučaj ili bolest za vrijeme boravka u inozemstvu.
Sustav putnog osiguranja koji nudimo omogućava osiguraniku da posjeti bilo koju bolnicu ili bilo kojeg liječnika u slučaju potrebne medicinske pomoći.

Polica osiguranja pokriva troškove po osiguraniku do 30.000 € za slučaj bolesti i do 30.000 € u slučaju nezgode za područje cijeloga svijeta. Također, moguće je ugovoriti i osigurnine u iznosima od 10.000 € za slučaj bolesti i 15.000 € za slučaj nezgode. Osobe  starije od 70 godina do zaključno navršene 80. godine života mogu se osigurati s osiguranim iznosima do 5.000 EUR-a za slučaj bolesti i do 7.500 EUR-a za slučaj  nezgode, samo ako su zdrave, kada  putuju u skupini i uz posebnu premiju.

U pokriće ulaze troškovi nužnog liječničkog tretmana, uključujući i kućnu posjetu te troškove od liječnika propisanih lijekova, pa sve do različitih troškova spašavanja, prijevoza unesrećenog helikopterom te organizacija prijevoza bolesnika do bolnice ili iz bolnice u domovinu.

Osnovni cilj putnog zdravstvenog osiguranja je pružanje nužne zdravstvene zaštite osobama koje putuju i borave u inozemstvu. Namijenjeno je svima koji putuju jer ćete si time omogućiti nesmetan užitak, ležernost i sigurnost na putovanju.

Prilikom kupovine putovanja ugovorite putno osiguranje u Vašoj putničkoj agenciji IGEN.

Polica putnog osiguranja Croatia pomaže Vama, Vašoj obitelji i prijateljima u svim zemljama u kojima boravite i umanjuje neugodne situacije i nezgode koje se na svakom putovanju mogu dogoditi.Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se