Brod Divina

Brod Divina

           Pripremite se za upoznavanje s novom zvijezdom u floti MSC Krstarenja. U suradnji s De Jorio Design International podignuli smo na potpuno novu razinu priznate standarde brodova klase MSC Fantasia.

Kako je inspiracija potekla od same Sophije Loren, MSC Divina donosi  vam eleganciju i glamur zlatnog doba putovanja morem, s potpuno novom vizijom. Prostrano i moderno okruženje razmazit će vas raskošnom udobnošću te bogatom ponudom zabavnih, rekreativnih i sportskih aktivnosti.

Svaki kutak na brodu odiše stilom, a pažnja je posvećena i najmanjem detalju. Od pravog kamenog trga te kazališta u rangu samog Broadwaya pa sve do čarobnog stepeništa optočenog Swarovski kristalima i potpunog mira bazena Infinity.
        
Otkrijte kabinu Dive, gosti koji odsjedaju u apartmanu broj 16007 na palubi 16 mogu uživati u glamuru i raskošnom interijeru apartmana koji je dizajniran za i uz pomoć gospođe Loren. Bogate crvene, posebno dizajnirane svjetiljke te crveni tepih njen su odabir, dok zidove krase predivne fotografije njezinih nezaboravnih uloga. Tu je i replika toaletnog stolića kakvog gospođa Loren ima u vlastitom domu, kako bi gosti imali priliku urediti se poput filmskih zvijezda.


Otkrijte bogatiji i raskošniji MSC Aurea Spa brodski wellness centar te još ekskluzivniji MSC Yacht Club, s posebno naručenim umjetničkim djelima.


Otkrijte krstarenje kao niti jedno do sada na „plovećem gradu“ – brodu MSC Divina koji je izvanredna destinacija sam za sebe; svojom bogatom ponudom zadovoljit će i one najzahtjevnije.


Doživite krstarenje Mediteranom kako ga nikada do sada niste doživjeli, iz potpune udobnosti broda koji je jednostavno božanstven.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se