BLAGDANSKA ATMOSFERA NA BRODOVIMA MSC FLOTE

Za nadolazeće blagdane, svaki od brodova u floti MSC Cruises-a ukrašen je tradicionalnim jelkama i dekoracijama kako bi se stvorio svečani ambijent za putnike koji mogu uživati u brojnim tradicijama poput pjevanja božićnih pjesama, nastupa zborova i polnoćke.
Upravo savršena količina mjehurića
Gotovo 3.000 boca šampanjca i 9.000 boca pjenušavog vina bit će ukrcano na brodove flote kao i više od 3.000 komada tradicionalnog božićnog kolača iz Milana, panettone.
           

Za pripremu obroka na božićnu noć bit će iskorišteno 1.500 kg svježe tjestenine, 1.000 kg riže i oko 900 kg sira Grana Padano.

Na oduševljenje najmlađih, floti će se pridružiti i Djed Mraz koji će ih darivati tijekom posebnog događaja u kazalištu. Kako postoji samo jedan pravi Djed Mraz, srećom on je poslao svojih 60 pomoćnika na MSC-ove brodove kako bi crvenih odijela, bijelih brada i poklona bilo dovoljno za ostvarenje svih dječjih želja.

Posebna pažnja posvećena je i pažljivom planiranju blagdanskih obroka, tako će za Božić gosti moći birati između raznovrsnih specijaliteta poput purice s kestenjem i zelenim jabukama, pačjih prsa glaziranih medom uz dodatak naranče, juhe od rakova, jastoga u umaku od šafrana i Prosecca; novogodišnja večer obećava jednako spektakularan jelovnik sa čak 5 slijedova.
Dječje aktivnosti, uključujući igre, turnire, slikanje i sl. bit će u božićnom duhu, a odrasle će sigurno oduševiti nove kazališne predstave: Viva, predstava koja kombinira flamenco ples i magiju (MSC Sinfonia), Icons Tribute koja slavi najpoznatije američke hitove od 60-tih do 90-tih, Solstice, himna životu u ribnjaku s plesačima i akrobatima obučenim poput paukova, leptira i žaba (MSC Opera), Cleopatra, A Queen's Life s bogatom scenografijom, luksuznim kostimima i dinamičnim pjesmama i akrobatima (MSC Armonia).

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se